Kaarsen Bedrukken

  Zorg voor een lekkere geur in de woonkamer

  Zorg voor een lekkere geur in de woonkamer

  Een ruimte waar een subtiel aroma rondwaart is een lust voor de neus. Met een geurolie regel je dit snel en gemakkelijk. Deze oliën kunnen gebruikt worden in bijvoorbeeld geurbranders. Ook stokjes die zijn ondergedompeld in de olie doen hun werk uitstekend. Met dit subtiele parfum creëer je net dat beetje extra sfeer. De keuze die je maakt is persoonlijk. Iedereen zal een eigen voorkeur hebben voor een bepaalde geur. Dat is helemaal niet erg, het verschil mag er zijn. 


  Voor elke gelegenheid een andere geur

  Geuroliën zijn verkrijgbaar in vele aroma's. Een frisse citroengeur voldoet prima in de zomer. Het voordeel hiervan is dat het muggen op afstand zou houden! Twee vliegen in één klap dus. Ook sinaasappel, mandarijn en lavendel bezorgen je een heerlijk zomers gevoel. In de koude wintermaanden zou je kunnen kiezen voor wat zwaardere geuren zoals bijvoorbeeld kaneel of een kersengeur. Uiteraard zijn er geen regels verbonden aan het gebruik van een bepaalde soort in een bepaalde periode. Dat is het fijne ervan! Je bepaalt zelf wanneer je welke olie gebruikt. Een kaneelgeur in de zomer mag natuurlijk ook. In een huis is het mogelijk om verschillende geurtjes in verschillende kamers te gebruiken. Een bloemengeur in de sanitaire ruimtes is een optie. En wat te denken van lavendel in de slaapkamer voor een heerlijk ontspannende slaap. Het uitproberen van verschillende geuren brengt je vaak op goede ideeën. 


  Nog meer voordelen

  Dat een fijne olie prettig ruikt weet iedereen. Wat niet iedereen weet is dat er aan bepaalde soorten olie positieve effecten op lichaam en geest verbonden zitten. Zo zou een sinaasappel geur ontspannend werken en stress verminderen. Pepermuntolie is goed tijdens een verkoudheid omdat het de luchtwegen als het ware openzet. Rozenolie is goed voor de vrouwen onder ons, deze zouden zich beter gaan voelen tijdens hun menstruatie als de omringt worden door de geur van rozen. De ene persoon hecht hier meer waarde aan als andere persoon. Baat het niet dan schaadt het niet is hier zeker op zijn plaats. Het is altijd de moeite van het uitproberen waard. En werkt het niet? Een fijne geur is iets wat je wat je zeker in je zak kan steken! Mocht je geur helemaal niet bevallen dan kies je gewoon een andere geur. Dit soort oliën zijn vaak voor goede prijzen te verkrijgen. Misschien kan je nog iemand anders blij met je "miskoop".

  kaarsen bedrukken, bedrukte kaarsen, kaarsen met tekst, watertransfer, foto op kaars, één kleur druk, kaarsen met opdruk, kaars met afbeelding, print, kaarsen drukken